Estetska revolucija čistim kisikom

Kisik je prepoznat kao vrlo djelotvoran tretman za pomlađivanje kože i usporavanje starenja stanica.

Tretiranje kože čistim kisikom posljednji je hit i ujedno tajna izuzetno svježeg, a prirodnog izgleda lica brojnih hollywoodskih zvijezda. Osobito onih osviještenih, koje nisu poklonici agresivnih ni riskantnih kirurških zahvata. Danas kad smo sve više svjesni rizika i mogućih nepoželjenih posljedica invazivnih metoda pomlađivanja, sve su nam draži nježni i sigurni, a vrlo učinkoviti postupci. Zato u svijetu i kod nas ima sve više poklonika tretiranja lica – kisikom.

SVAKODNEVNI NEPRIJATELJI LICA

Budući da je naša koža, osobito koža lica često izložena neugodnim vanjskim utjecajima, primjerice hladnoći, suncu, vjetru, suhom zraku u grijanim prostorijama u kojima boravimo, dimu cigareta i sl. njezino obnavljanje postepeno postaje sve usporenije i teže.

Stoga je kisik prepoznat kao vrlo djelotvoran tretman za pomlađivanje kože i usporavanje starenja stanica. Zbog nedostatka kisika koža naime ne može proizvoditi dovoljno kolagena, gubi elastičnost, opušta se te se počinje borati.

OSNOVNI ELEMENT ZDRAVLJA KOŽE

Kisik poznajemo kao osnovni element zdravlja kože i prirodni element s najsnažnijom moći iscjeljivanja. Sva napredna medicinska istraživanja dokazala su jaka svojstva i djelovanje kisika u stimulaciji i obnavljanju kolagena, poticanju cirkulacije i metabolizma kože, kao i njegov antibakterijski učinak.

USPORENO OBNAVLJANJE I HIDRATACIJA

Prije tretmana kože kisikom ne trebamo se posebno pripremati kod kuće. Važno je samo lice prije samog tretmana dobro očistiti što uobičajenim tehnikama i protokolom napravi stručna osoba. Potom započinje dermoinfuzija kisikom: tretiranje kože čistim kisikom uz istovremeno ubacivanje aktivnih seruma obogaćenih vitaminima, peptidima i nano-hidratorima koji djeluju na dublje slojeve kože (epidermu). Na taj način se potiče obnavljanje i hidratacija kože pa ona postaje vidno pomlađena i zategnutija. Dobar učinak vidljiv je već nakon prvog tretmana jer lice trenutno zablista novim sjajem.

KAD GOD TO VI POŽELITE

Postoji više vrsta aparata za tretiranje kože kisikom, a među njima se ističe aparat OSSIGENO IPERBABARICO koji ima sve medicinske certifikate i apsolutno je siguran za tretiranje bilo kojeg dijela lica i tijela, pa čak i primjenu kod trudnica jer nema kontraindikacija.

Važno je znati da za razliku od drugih tretmana lica, kisikom lice možete tretirati tijekom cijele godine bez ograničenja i straha od sunca. Kisik je također vrlo djelotvoran u uklanjanju takozvanih staračkih mrlja na rukama te tretiranju strija na trbuhu.

LJEPOTA U 90 MINUTA

Cjeloviti tretman kisikom traje sat i trideset minuta. Nakon tretmana nema nuspojava na koži i uopće ne postoji mogućnost da iz salona izađete crveni. Savjetuje se napraviti pet tretmana, po jedan tjedno. U cilju održavanja dobro je napraviti jedan tretman mjesečno.

Tretmani infuzije kisikom preporučuju se za rješavanje:

• bora i vidljivih znakova umora na licu
• akni i rozaceje
• ožiljaka od akni
• smeđih mrlja (hiperpigmentacija) izazvanih starenjem i sunčanjem
• intenzivnog crvenila lica nakon laserskih tretmana i kemijskih pilinga
• kao dopuna mikrodermoabraziji za dubisko čišćenje i dezinfekciju kože